| Poezi nga une Deqanasja! | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
DeQaNaSjA Princess
Numri i postimeve : 726 Age : 33 Localisation : Ne Boten e Qudirave Registration date : 12/01/2008
| Titulli: Poezi nga une Deqanasja! Sun 10 Feb 2008 - 16:55 | |
| Se do me hysh ne zemer kurre jo se mendova te njoha thjeshte me emer dhe emrin sta harrova Se di sa te dua se di sa me do se di sa me njeh mua se di sa te njoh S'di asgje per ty asgje sdua te di te dua sic te shoh te dua sic te njoh Asgje sdua te di cdo gje do bej per ty qen mos te humbase kjo dashuri mendova te rrime bashke te dy | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
Numri i postimeve : 726 Age : 33 Localisation : Ne Boten e Qudirave Registration date : 12/01/2008
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sun 10 Feb 2008 - 16:55 | |
| Nje dite te nxehte vere buze detit kalova mbi reren e lagur emrin tend une shkrova Por ja valet e detit si perbindesh u hodhen emrin tend te bukur erdhen e ma moren Perseri kete emer e shkrova ne nje flete po papritur fryu era ma mori me te shpejte Duke ardhur dimri debora ra nga qielli e shkrova kete emer por ma shkriu dielli Emrin tend te bukur e shkrova ne zemer por ishte xhelozia qe e largoi ate emer E shkrova kete emer sepse fort e dua por asgje spranoi dhe emri yt U SHUA | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sun 10 Feb 2008 - 16:57 | |
| Mos e kerkoni puthjen! Skeni per ta gjetur, ketu, thelle e kam tretur
! Mos e kerkoni ndjenjen, kyēur nė shpellen e mungeses! Mos e kerkoni arsyen! Shtate pashė nen dhe, ka mbetur
Mos e kerkoni moshen! Me zero e kam shumezuar. Mos e kerkoni Dashurine. Ju ka harruar...!!! | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sun 10 Feb 2008 - 16:58 | |
| Nese per ty kam qene diqka... Atehere perpiqu mos t'me humbasesh, nese per ty kam qene gjithcka, perpiqu i dashur ne endrra te me hasesh,
Sepse tani distanca na ndan, rruge te pafundme ne horizontin tone u hapen.. Ndonese jemi afer gjeografikisht, mijera kilometra na ndajne fatkeqesisht.
Por nese per ty s'isha asgje, thjesht nje qenie njerezore, e parendesishme ne kete jete mizore, atehere ti mos me kujto, nese une vdes, mos me vajto. | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sun 10 Feb 2008 - 16:58 | |
| I dashuri im !!! Nėse do tė duhet tė zgjedhėsh midis meje dhe asaj zgjidh atė sepse unė nuk dij te flas.... fjalet e duhura siē flet ajo... unė..nuk mund te bėj... vetem gjėrat e duhura...siē i bėn ajo... unė....nuk ia arrij....tė tregoj.... sa shumė tė dua....aq shumė.... sa tė tregon ajo.... pėr tė bėrė tė lumtur.... Nėse unė...do tė kisha qenė ti... s'do tė mė kishe zgjedhur kurrė mua!... Zgjidhe atė.. Keshtu nuk e humb asnjėrin..... Unė s'do tė pushoj kurrė.... nė ty,duke menduar!..... unė..... humba.....!!! gjithė ē'ka prej jetės sime..... edhe pse jetoj..... tash nuk e di..... qėllimin e vazhdimit..... tė jetės sime..... dhe si do perfundon kjo..... nuk e di..... me tė vėrtetė nuk e di.....!!!?? por...njė gjė e di dhe jam... i sigurt tėr jetėn se zemrėn... time do ta kesh gjithėnjė...! | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sun 10 Feb 2008 - 17:00 | |
| Shko se dikush tjeter po te pret Shko se nje zemer tjeter te therret Shko e me le vetem te vuaj ... Shko sepse Zoti keshtu e paska shkruar Shko e me le vetem te qaj Shko sepse ti nuk ke faj ... Shko e buzeqeshi dikuj tjeter Une do te rri ketu te digjem e te tretem Shko se e tille eshte kjo bote Shko e mos derdh asnje lot... Shko e prape me duaj Shko por lamtumire mos me thuaj .... | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sun 10 Feb 2008 - 17:03 | |
| Kete poexi qe po te shkruaj me lot ne faqe po ta pershkruaj: sa papritmas te takova sa fatkeqe qe qe te njoha sa tmerr qe te dashurova sa dhimbje zemres i shkaktova E bindur, e pa fat, e rritur, e mallkuar do te me shlyesh gjithe mekatet e dhimbjet qe me ke shkaktur~ Qdeshe nga une, cdeshe me zemren time?? qe vetem fytyra jote me ekziston ne kujtime.. Por zoti do te shikoj , do te mallkoj perndia,, paq fat ste them dot-se luajte me ndjenjat e mia.. | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sun 10 Feb 2008 - 17:04 | |
| sot po shkruaj per ty jeta ime fjalet qe dalin nga zemra ime po shkruaj thelle jam zhytur ne kujtime e nga malli e dashuria po vuaj ti me bere poete ne dashuri ti me bere te shkruaj vargje per ty thur gjith jeten poezi per ty qe zemren ma kenaqe le te behet himn kjo poezi dhe ne cdo moment te jetes ka per te qen nje mrekulli ah,sikur ta dije sa te dua se sa shum me mungon cdo cast qe rrije me mua se zemra zemren kerkon po ta le kete kujtim ne vargje qe gjtihmon ta lexosh edhe kur te jem larg nder varre te vish e te ma kendosh! | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sun 10 Feb 2008 - 17:05 | |
| Gjithmone keshtu vepron Gjithmone keshtu me lendon Me thua qe te dua Qe jeta jote nuk ka kuptim pa mua
Por perseri i njejti avaz Pastaj me vone thua me fal Edhe kerkon nje tjeter shans Por tashme une do te dal
Nuk duroj dot lendimin Nuk e duroj dot trishtimin Kam plot halle ne jete Vetem kete dashuri e dija per te vertete
Por ja qe shume rende gabova Edhe pas kesaj dashurie fallco u harrova Harrova se kush jam edhe si jam Harrova se kjo jete ishte hall pas hall
Lamtumire i dashuri im Lamtumire endera ime Lamtumire shpirti im Lamtumire dashuri | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sun 10 Feb 2008 - 17:05 | |
| Per ty i shkrova gjithe keto poezi Sepse mendja tek ty me rri Sa here emrin tend une kujtoj Nje buzeqeshje e dhuroj
Asnje nate gjumi nuk me ze Mendoj perse jam e tille Perse nuk mundem te fle Arsyea eshte nuk te kam thene "Naten e mire"
Une cdo nate peshperis Naten e mire shpirt Gjume te embel Zoti te bekofte Edhe ne mengjes te gezuar te te zgjofte
Drita e diellit kur shkelqen Dashurine time per ty e perciell Por tani as vete se di Ne c'menyre te sillem me ty
Fjalet e tua Nuk i dua Sepse ato Nuk jane per mua | |
|
| |
Benita
Numri i postimeve : 102 Age : 33 Registration date : 21/02/2008
| |
| |
Lio Vip
Numri i postimeve : 898 Age : 40 Localisation : Ne Kasoll Registration date : 12/01/2008
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Tue 6 May 2008 - 22:09 | |
| | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 14:02 | |
| | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 14:03 | |
| Deshta te t`harroj por nuk mundem dot nga larg kur te shoh syt me mbushen lot Deshta te t`harroj por e kam veshtir nuk po mundem dot emrin pa ta thirr Deshta te t`harroj e per ty mos t mendoj zeri ty i embel te mos me mungoj deshta nga mendja ime pergjithmon me t`fshi por s mundem dot pa i pa ata sy Deshta nga jeta t largoj por u mundova kot si t largoj nga jeta kur nga zemra s mundem dot | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 14:06 | |
| mos me pyet si ndjehem se nuk mund te flas kur ta degjoj zerin zemra don mem plas mos me pyet pse lot ka ne syt e mi nese dora jote kurr s ka per ti fshi. mos me pyet pse n buzen time me buzqeshje s ka se nuk mund te buzqesh kur zemra me eshte nda, mos me pyet pse as jeten me se dua se tash kam kuptuar qe kurr s do t jesh me mua. mos me bere me pytje as mos kerko shpjegim se kurr s do kuptosh se ishe n shpirtin tim . | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 14:07 | |
| e di se te kam shok e di se shoqe me ke ,por keshtu e beri perendiames nesh te lind dashuria noshta se pelqej ndoshta nervozoj ,por te them te ty te dahuroj ehs marre per e di se gabova shokun qe e pata ne te u dashurova | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 14:08 | |
| Sot ke diten e marteses e un fundin e ksaj jetes edhe guri sduron ka me plas sa kjo zemer sa shum te ka dasht
Un si hen e ti si djell ti ne drit e un ne ter e per darsem ta qoj si dhurat zemren time sa shum qe tka dasht
Let shkatrohet e gjith bota Se kto vite ishin tkota qe ti fala ty dhe jeten time ne dor ti ta lash !!! | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 14:09 | |
| Te pata thene dikur se rruget nje dite do ndahen do ndahesh dhe Ti nga Un
Do ndahet gjithcka qe eshte reale ne ket Nate do ndahet gjithcka qe se fshehim dot
Si mund ta fshehim dhimbjen nga nje Qast gezimi? si mund ta kuptoj un qe ti je i imi???
SI mund ta fal heshtjen kur pas saj fshihet nje gabim dhe nje dite te me thuash nuk ishim per njeri-tjetrin shpirti im!!! | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 14:09 | |
| nese nje dit do harroshe te me thuash te dua pas disa vitesh do e kuptosh pse kaq shum vuaj do e kuptoshte zemre qe ka bajtur fshetsi e moralin e ka ruajtur vetm per ty at dit qe do lodhesh nga rrenaT e un do jem harruar pyte engjullin nese une jam dashurar aj do tregoj se ty besnike te kam qendruar dhe ende per ty aq shum vuaj do te tregoj qe sjom martuar dhe ende jetoj me fjat qe mi ke treguar mos harro pyte nese para teje mka pasu njeri engjuj do qajn per mendimin tend te zi TI do humbesh do me kerkosh ne cdo shtepi une sdo jem gjall duke jetuar PER TY do drejtohesh nga egjujt do i kerkosh shpetim ato do trengojn qe ne jet me ski ngushllim do vish te varri falje do me kerkosh do qash edhe pse? kurr sdo e kuptoshe engjujt nuk genjejn ata than qe jam duke jetuar por ti mir duhesh per ta kuptu se edhe ne varr per ty do vuaj | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 14:10 | |
| -Ska me enderra kur ti mua me shfaqesh ska me takime se di per qfare shkaqesh
ska me enderra as kurr me sdo te kete se jam ne vetmi te zeze por e lumtur ne kete jete
ne vendin tim tash loti le te flet le te tregoje mallin qe kam dhe qe tash jam vet
ska me enderra ska me perqafime te gjitha tash u fshine ne ket zemren time
ska me enderra dhe me vjen shum keq se dikush na ndau por sdi cili dreq
nese prap me kthehesh une nuk te pranoi ste pranoi as ne enderra vendosa pa ty te jetoi
por nese ndodh nje dite ne enderr tme shfaqesh pa pritur do te marr masa te rrepta aktpadi kam me ngritur....
kupto seriozisht kete fjale se enderra per ty me ska se tradhetia jote e rende thell ne zemer me ka vra!! | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 14:11 | |
| Pse jemi te ndar dhe sjemi te bashkuar, Pse Zoti na ka vrare, kaq shum jemi larguar. Pse dy syt e mi po rrjedhin vetem lote, Nga qe jemi larg dhe ste perkedhel dot. Zemra ndjen dhembje dhe me sndjen gezim. Sepse ti mungon ne krahrorin tim
! | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 14:12 | |
| Te urrej sa shum te dua Kjo urretje me ben te vuaj Pse existon nje gje e tille Kur te pakten mund te jem e lire. Te lutem me bej qe te te harroj Se kjo urretje me nuk mund te vazhdoje Me thua qe nuk me do Dhe ishalla atehere mund te harroj... | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 14:13 | |
| me fal qe te desha e kete ti se meritove Me fal qe po vuaj e kete ti ma shkaktove ndoshta vjen nje dit qe kurr ti se mendon ateher e merr denimin qe e meriton. | |
|
| |
DeQaNaSjA Princess
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 14:16 | |
| Nuk e di se qfar te shkruaj per ndarjen ton O Zot nuk po kam fuqi ta shpre ate se qfar po ndjej ne shpirt. ndarja qenka trishtim qenka mos
Kuptim qenka vuajtje qenka edhe vdekje. te gjitha keto dhimbje ne shpirt mu randuan , ku nuk mund ti bart lotet qdo qast po e lagin qerpiket , trupi po ndjen nje ftoftesi sikurse vdekja t'me ish aftruar , vall po e pyes veten me egoizem qfar po ndodh keshtu me mua.
Nje ndarje qe te gjitha keto mi ofroj te gjitha keto qe shpirtin sma len te qet. Jam lodhur me smundem me te perballoj azgje joooooooo smundem veq vuajtje dhe dhimbje. Tani sme mbeti me azgje veq lus Zotin te me merr
E ta pushoj shpitin tim ta largoj nga kjo kriz qe me ka kapluar. E ty i dashur qe me solle ne ket gjendje , ta kerkoj vdekjen Hija ime gjod nat te vije te shtrati yt te kuptosh qe jam hije vdek | |
|
| |
Lio Vip
Numri i postimeve : 898 Age : 40 Localisation : Ne Kasoll Registration date : 12/01/2008
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! Sat 17 May 2008 - 17:34 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi nga une Deqanasja! | |
| |
|
| |
| Poezi nga une Deqanasja! | |
|