| Chat me Rima ! | |
|
+5GeTuShJa arber.d daff.a Buquja_rr Admin 9 posters |
Autori | Mesazh |
---|
Admin Admin
Numri i postimeve : 63 Age : 36 Registration date : 06/01/2008
| |
| |
Buquja_rr Princess
Numri i postimeve : 22 Age : 39 Registration date : 08/01/2008
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Sat 12 Jan 2008 - 21:27 | |
| sps mira mos ta nin se nuk guxon kush me perdor fjel te kqija se spo dojna me na vnu bllok ti masanej keshe ti shefica qyre | |
|
| |
daff.a Princess
Numri i postimeve : 111 Registration date : 11/01/2008
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Sun 13 Jan 2008 - 11:51 | |
| po filloj e para me rimu edhe pse qaq per dore rimat kurr smkan shku deshta mires per fillim mi uru ishalla me sukses ki me vazhdu nforum sa ma shum antar me pru kur dojm na dim me u argetu kshtu q kuzhdo qe vjen ktu ska me u deshperu veq miren ka me falenderu ait per sot boll rimova vi vi edhe pak kur tmsona | |
|
| |
arber.d KinG of RaP
Numri i postimeve : 145 Age : 34 Registration date : 12/01/2008
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Fri 18 Jan 2008 - 23:22 | |
| ahusdusadhuadhuauhhuadhuasdhuahsduhu I klases par,kerr me dritare t'zez deri dje n'pazar ka punu me tezz qaty e tash i fort e po nxen karrika prejeardhjen nga afika ktu po nxen qika e thika ngulet si mu ngul me pre kurban thot ligjet i shkruj un,se jom made in Kazakistan ei o hajva,m'fal qa ki un jom i barzh jo i zi qa boj ku hi,e me kon grehi e qa un piii paret ne kulet 2e e 2tjera ne shitore veresi me cilsi bari qe sngeri se e kom lan i pariii hala pa ma lan ket jet e lash,e boll tash mi tavolin hala ka gullash,ei qa po thu qa thash goll nale tv,robet n'shpin,e neer jastak alltin rrrim nashta ne bastore naj loj bashk e shtim e nxajme naj adoloshente udhes si viktim se koka pip i ri si mu nxerr me rraj naj bim kshtu o jeta,jetta e un pe du weq 1deshir me kan i mir met shtir,se t'shtirit let i boj 1bir jom qasi kategorie,qfare rime me plot kuptim rapit i boj klasifikim,e n'rrug un boj ktu vlerim....!! nr.1 | |
|
| |
arber.d KinG of RaP
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Fri 18 Jan 2008 - 23:23 | |
| - napoleon shkruajti:
- ahusdusadhuadhuauhhuadhuasdhuahsduhu
I klases par,kerr me dritare t'zez deri dje n'pazar ka punu me tezz qaty e tash i fort e po nxen karrika prejeardhjen nga afika ktu po nxen qika e thika ngulet si mu ngul me pre kurban thot ligjet i shkruj un,se jom made in Kazakistan ei o hajva,m'fal qa ki un jom i barzh jo i zi qa boj ku hi,e me kon grehi e qa un piii paret ne kulet 2e e 2tjera ne shitore veresi me cilsi bari qe sngeri se e kom lan i pariii hala pa ma lan ket jet e lash,e boll tash mi tavolin hala ka gullash,ei qa po thu qa thash goll nale tv,robet n'shpin,e neer jastak alltin rrrim nashta ne bastore naj loj bashk e shtim e nxajme naj adoloshente udhes si viktim se koka pip i ri si mu nxerr me rraj naj bim kshtu o jeta,jetta e un pe du weq 1deshir me kan i mir met shtir,se t'shtirit let i boj 1bir jom qasi kategorie,qfare rime me plot kuptim rapit i boj klasifikim,e n'rrug un boj ktu vlersim....!!
nr.1 | |
|
| |
GeTuShJa Moderator
Numri i postimeve : 359 Registration date : 19/01/2008
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Sun 20 Jan 2008 - 2:13 | |
| Nuk di me rimu,veq hina me provu deshta per forumin miren me e Uru suksese me tej me i deshiru ishalla ka me shku ashtu sikq ke mendu un jam ktu per qka t'duhna met ndihmu veq kam qef qe forumi me perparu edhe kshtu ma merr menja qe ka me kon se shum anter aktiv n'forum po rrin Onn tjeter spo di qka me shkru veq per sonte naten e mir me ju uru nihemi nerer kismet,ishalla gjall e shnosh kkqyrim e bijm nforum edhe nja shoqe a shok........ | |
|
| |
BesSarTi
Numri i postimeve : 13 Registration date : 13/01/2008
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Sun 20 Jan 2008 - 16:05 | |
| hhmm rima,trima ka po shkoj erdha ktu rimen pe shkurtoj i marun anilizun,shkollun,doktorun falcifikun original i mraun ...
MiRa ma e mire me forum t'vetin Shpejti keni me pa edhe ju Kjametin Po boj hajgare se po e nij veten ktu shlir Po qysh mos me ni se Geta shume e mire ...
Tashs pak po ju tregoj Une jom artiiK sjom lloj-lloj Jom i ri po me zant t'vjeter Une jom ai,po nuk jam dikush tjeter ...
Geta shoqja jem me vjen mire qe t'gjeta shume t'kom kerku ka shkru shtypi dhe gazeta Po ra kjo MiRa e ne prap u takum Thnx MiRa se kshtu deshirum ...
Tash une po iku se spo muj ma shkruj Veq deshta me ju kallxu Se me RIMA tan i muj ... | |
|
| |
arber.d KinG of RaP
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Sun 20 Jan 2008 - 16:27 | |
| Orgjinal n'resht,i keq per dobsira e merr lkuren e kimet n'shtak i tjera rapit,e rapiti si shigjeten n'shtizzeee fillo percakto n'dialekt t'soset n'pc ajo shpizzee osht lidhje 1faze n'suspendim abstrak e then veten n'tima copa e jet pak kaffk palidhje so po skupton,logjik n'rap kualitet si berdhama n'qeliz,rima n'strof 1hap t'ngjet raptish direkt prej prishtines,i gjujtun n'fjal tash funi ska kerkun,a qe prej topikut po dal.....!!! | |
|
| |
Mr-King
Numri i postimeve : 2 Registration date : 20/01/2008
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Mon 21 Jan 2008 - 17:23 | |
| - napoleon shkruajti:
- ahusdusadhuadhuauhhuadhuasdhuahsduhu
I klases par,kerr me dritare t'zez deri dje n'pazar ka punu me tezz qaty e tash i fort e po nxen karrika prejeardhjen nga afika ktu po nxen qika e thika ngulet si mu ngul me pre kurban thot ligjet i shkruj un,se jom made in Kazakistan ei o hajva,m'fal qa ki un jom i barzh jo i zi qa boj ku hi,e me kon grehi e qa un piii paret ne kulet 2e e 2tjera ne shitore veresi me cilsi bari qe sngeri se e kom lan i pariii hala pa ma lan ket jet e lash,e boll tash mi tavolin hala ka gullash,ei qa po thu qa thash goll nale tv,robet n'shpin,e neer jastak alltin rrrim nashta ne bastore naj loj bashk e shtim e nxajme naj adoloshente udhes si viktim se koka pip i ri si mu nxerr me rraj naj bim kshtu o jeta,jetta e un pe du weq 1deshir me kan i mir met shtir,se t'shtirit let i boj 1bir jom qasi kategorie,qfare rime me plot kuptim rapit i boj klasifikim,e n'rrug un boj ktu vlerim....!!
nr.1 Ei napoleon mos harro , se kralin kty e ki Per rima qe ku jom , e me rimu qetash po hi Bi sene t qarta , te dyt bashk jem rapera Niher jemi sha nerveti , tash jena havera Bashk te dyt bojm sene , te infnitat Ska rendsi prejardhja , kejt po na ngojn muzikat E trikat snaj din , edhe pse munohen mi dit Po foli pak ka vetja , tuj cep , erdhen t zit Ma zi se shkit um kan rre , shyqyr qe jom met gjall Jom njeri i thjesht , si "Ibrahimi" me shall E kush osht njo per rima , ju vet analizoni 1,2,3 . . nisja edhe i ftun ka emisioni Tensioni um hyp , kur sosht shtypja en nivel Sdi qka sdi tjeter , auu maj heker en bel Une sjom numer 1 , ju tjert thoni qe jom njo Hapi syt mir shqipe , a po she ti qa po sho # . . . . | |
|
| |
arber.d KinG of RaP
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Sun 27 Jan 2008 - 15:07 | |
| Mbas shum pengesav edhe pse segzistojne njerzit harrojne,e tani mir nuk logjikojneee ja thot ne ata te veten,e se kqyr ka i deeeL e se din qifti si un,sdel pa 16 ne beeeeeeEL shh qetesi se po nihet Hoxha tu e thirr Ozanin e tani lutnu per meshir,qysh me largu Shejtanin qa jeni drejtu ka une,ju lutna drejtonu ka KIBLA se ato qa jon ne KURANE,jon real jo si fallc t'bibla qy qy qa thash,thash qata qe me flen thell n'shpirt mos paq pun met mir,asi po du met than rri urtt n'pergjithesi se sfola qa mu tek e pe gjuj ktu pari tani ma bon qa ki volla,nije tu fol qet far kloshari ani kreit ne rregull,thumi qeto fjal kur te shooo tani te boj mavi qe mas 1ore as ne spitale ste njooo | |
|
| |
valamala Moderator
Numri i postimeve : 362 Registration date : 03/02/2008
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Sun 3 Feb 2008 - 17:24 | |
| Tungjatjeta o Shqiptare Per ju malli m'paska marr Ne Forum jeni Merzit Erdha me ju ba vizit.
Rimova pak per qefin ej uj | |
|
| |
GeTuShJa Moderator
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Sun 3 Feb 2008 - 17:44 | |
| MAshalla per dit e ma shum n'shoqeria forum po ka t'antarsum ishalla kshtu vazhdon e ky forum veq perparon ValaMala pak paska rimu e un deshta me e faleminderu qe forumin e ka vizitu me kaq po i jap fund po ja la radhen tjeter kujt!! | |
|
| |
valamala Moderator
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Sun 3 Feb 2008 - 20:02 | |
| Mire se ju gjeta ketu Mendoj se e ka meritu Per te kaluar kohen e lirme ju Getushes mire Rimoj Se ngadal do te perperoj Ky Forum me Emrin Shoqeri Qka do te thot argetim pa kufi. Une aq mire nuk di me Rimu Po mundova mu shpreh as siq du. Ju Pershendes tasht ka radhen tjeter kush Per te Rimuar pak per Forumin ton. | |
|
| |
Genta
Numri i postimeve : 20 Registration date : 17/02/2008
| Titulli: rinia Sun 17 Feb 2008 - 16:57 | |
| rinia si era qe sdi me u nal une si pak ma e vjeter po ju thom kadal nese doni ne jet ju me shkelqy keshillat e mira me i vleresu | |
|
| |
Genta
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Thu 21 Feb 2008 - 23:40 | |
| nese doni me e dit une jom ni qik qe juve ju uroj jeta bukur te ju shkoj | |
|
| |
Genta
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Sun 24 Feb 2008 - 15:27 | |
| hej sot e diel nes e hone kerkush smet pa ni behone | |
|
| |
arber.d KinG of RaP
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Sun 24 Feb 2008 - 15:58 | |
| e gjeta e pash,e rrogullova e lash e deshta i thash,ku jemi ne ttashh bash po du me kqyr,po segzistton tash edhe me pas,me to o monoton qe jeten keq ta bon,qe te egziston diqka te re me thon,ajo ma sjeton jo ne boten e botes,po n'zemren tem qa po doket maheni,tash keq t'dhem mos u prek ti,edhe kushdo qe lexon es kjoo osht weq resht,per kerkon nuk shkon. | |
|
| |
valamala Moderator
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Thu 6 Mar 2008 - 16:55 | |
| Jam Tip Me Efekt Ta marr Zemren me rrespekt Jam Tip Me Taktik Ta marr Zemren pa e dite Jam Tip Sentimental Ne Gjdo Aspekt Fernomenal Jam Tip qe ne qytet rradhe najher dale Jam Tip Definitivisht Talent Ne Gjdo Aspekt Dhe e Meritoj Nje Rrespekt
Jam mysliman qe 5 kohet namaz i bėjė | |
|
| |
arber.d KinG of RaP
| Titulli: Re: Chat me Rima ! Fri 14 Mar 2008 - 3:20 | |
| Kape vetten arber,poziciono ne tjeter chat me rima se qety ska te forte,ktu ka asi qe jon veq viktimaa qe ti bijen shiju,masi ne toke dhezet vetimaaaaaa qdo skej o chit chat,edhe ktu bised ajde bimaaaa shh,ulnu se respekti osht ul ner moralin jetesor ktu folet per endrra,tu nis prej 0 deri ne ata martesor oj or,qe po ec edhe pse batariate tu kan hargjit pe sho ne 2008 njerz qa kishini lan tepric shkittt pa prit ne drit ku edhe hana e ka driten e fortte mat forte se te djelitt,a nxhen njeerzit e gjortte ika,mos te vi me ju than qata qe jeni e kuptoni dobsi o ktu,tash neper msn per mu si zakonisht folni shukatni sa sju kom shukat,me jave ngjite 1pllakt jave krisi gishtate,sa smuni mu ngjite ne tru shkallt
rimasha ska,neyse ika ska sen ktu. | |
|
| |
GeTuShJa Moderator
| |
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Chat me Rima ! | |
| |
|
| |